Maak hier
direct een afspraak

Zonder doorverwijzing
van een tandarts

Dental wellness

Oral-Vision dental wellness  staat voor een lach is een simpele manier om er beter uit te zien, maar de balans tussen medisch en cosmetisch handelen vraagt om perfectie.

Welkom bij Oral-Vision, dental wellness in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Naast het dagelijks diagnosticeren en behandelen van problemen in de mond en (in)direct van onze gezondheid speelt de esthetiek een steeds grotere rol. De balans tussen medisch en cosmetisch handelen vraagt dan ook om perfectie. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Behandelingen
Bij Oral-Vision ,dental wellness kunt u terecht voor de volgende behandelingen:

  1. Olympisch Brons:
    Airflow en Polijsten ( via deze behandeling worden uw tanden gezandstraald met een zout poeder ,waardoor uw aanslag weggespoten wordt en uw tanden schoner. witter en frisser aanvoelen) Deze behandeling neemt 20 minuten in beslag en kost 39,50 euro.

  2. Olympisch Zilver:
    Bleken van tanden ,ook wel een” touch up” behandeling genoemd .Deze behandeling is geschikt voor mensen die hun tanden even een opfris beurt willen geven. Voorafgaande aan de behandeling met een LED lamp ( blauw licht) wordt uw gebit eerst gepolijst voor een beter resultaat. Na deze behandeling krijgt u een fluoride behandeling om uw tandglazuur extra te beschermen. De behandeling neemt 30 minuten in beslag en kost 49,50 euro.

  3. Olympisch goud:
    Bleken van tanden, ook wel “een premium “behandeling genoemd. Deze behandeling is geschikt voor mensen met een gele gloed op hun tanden .U krijgt 2-keer 20 minuten een bleeksessie in de stoel met een LED lamp ( blauw licht) Voorafgaande aan de bleekbehandeling wordt uw gebit eerst gepolijst voor een beter resultaat. Na deze behandeling krijgt u een fluoride behandeling om uw glazuur extra te beschermen. Als verrassing krijgt u aan het eind van de behandeling een “goody bag “mee waarin een bleekgel, bleeklepel met LED lampje en een whitening tandpasta zit ,zodat u langer plezier heeft van uw wittere tanden. De behandeling neemt 60 minuten in beslag en kost  121, euro.

Maak direct een afspraakeen gezonde mond in een gezond lichaam
amsterdam