Maak hier
direct een afspraak

Zonder doorverwijzing
van een tandarts

Kliniek voor mondhygiëne

Oral-Vision, kliniek voor mondhygiëne staat voor een gezonde mond in een gezond lichaam.

Welkom bij Oral-Vision , de kliniek voor mondhygiëne in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Bent u op zoek naar een mondhygiëniste in Amsterdam-Zuid en wilt u op een vriendelijke manier behandeld worden met persoonlijke aandacht en tijd? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij staan garant voor kwaliteit, deskundigheid en resultaat gericht. Samen komen  we tot de juiste behandeling en streven uiteindelijk naar een gezonde mond in een gezond lichaam.

Behandelingen

Eerste consult
Bij uw eerste bezoek  bespreken we uw klachten en wensen. Er worden een aantal vragen over uw gezondheid gesteld en de eventuele invloed daarvan op de behandeling. Daarna volgt een uitgebreid gebit en tandvlees onderzoek. Hierna bespreken we de bevindingen en eventuele behandelopties In de meeste gevallen kan er gelijk gestart worden met de behandeling .Soms komt het voor meerdere behandelingen nodig te hebben om tot een gewenst resultaat te komen. Voorafgaande aan de behandeling worden de kosten met uw besproken en indien u dit wenst in een begroting meegegeven. Als u een aanvullende tandartsen verzekering heeft wordt de behandeling gewoon vergoed door uw verzekering.

Advies
Om uw gebit in een goede conditie te houden en altijd een fris, schoon en wit gebit te behouden adviseren wij om twee keer per jaar naar de mondhygiënist te gaan voor een reguliere gebitsreiniging .Sommige mensen hebben problemen met hun tandvlees ( bacterie of genetisch) en deze adviseren wij om vaker te komen.

De Mondhygiënist
De mondhygiënist is de specialist in het voorkomen van tandvlees en tand problemen. Samen met u zorgt zij ervoor dat uw gebit en tandvlees in goede conditie blijven. Bij een ernstige vorm van tandvlees ontsteking ( gingivitis en parodontitis) zal zij na een uitgebreide screening van het tandvlees ( pocketstatus) uw gebit reinigen en advies geven hoe u uw mond schoon en gezond kunt houden. Heeft u last van regelmatig bloedend tandvlees, gevoelige tanden en  een vieze smaak ,slechte adem of regelmatig gaatjes in uw gebit? Maak een afspraak bij de mondhygiënist om te kijken wat er aan gedaan kan worden.

Samenwerking
Oral-Vision kent een aantal tandartsen waarmee zij samenwerkt .Wij adviseren om  1-2 keer per jaar naar de tandarts te gaan voor een check-up van het gebit

Maak direct een afspraak
Zonder doorverwijzing van een tandarts

een gezonde mond in een gezond lichaam
amsterdam