Maak hier
direct een afspraak

Zonder doorverwijzing
van een tandarts

Samenwerking

Samenwerking met Medico Vision


ORAL-VISION is gehuisvest in  Medico Vision in het Olympisch stadion. Dit is het sport en fitnesscentrum van Amsterdam Zuid waar verschillende disciplines aanwezig zijn waaronder fysiotherapeuten van J&C Sportrevalidatie met elk hun eigen specialisme, sportrevalidatie artsen die werken met ( top) sporters, voedingsdeskundigen waar je terecht kan voor een persoonlijk afgestemd advies en Personal Trainers die je helpen je doelen te behalen.

Medico Vision oprichter Joost Hazes is in 1986 een fitnesscentrum gestart vanuit de filosofie dat fitness beter en vooral efficiënter kan! Medico Vision is groot geworden door (top)sportbegeleiding en revalidatietraining, maar is er voor iedereen. Aan de hand van wetenschappelijk onderzoek en de analyse van duizenden trainingen met (top)sporters zijn door Joost Hazes hoogwaardige trainingsmethodes ontwikkeld voor fitness en revalidatie. Hierdoor behaal jij sneller verantwoord resultaat!
 
Ben jij ook benieuwd naar Medico Vision en wil je gratis kennismaken? Gebruik dan nu de gratis 10-dagenpas of kom langs voor een rondleiding! Geef je op via: www.medicovision.nl/acties/10-dagenpas
 
Wat doet een mondhygiëne praktijk in een sport en fitnesscentrum?

een gezonde mond in een gezond lichaam
amsterdam