Maak hier
direct een afspraak

Zonder doorverwijzing
van een tandarts

Team

Jolanda Gortzak
Eigenaar & mondhygiëniste Oral-Vision

Zij studeerde af  in 1988 als mondhygiëniste aan het Academisch Medisch Centrum Tandheelkunde(ACTA) aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Hierna werkzaam geweest in verschillende tandheelkundige klinieken. Ook meer dan 10 jaar werkzaam geweest in het AMC op de afdeling Mondziekten en Kaakchirurgie en de afdeling Ziekenhuis tandheelkunde waar ze veel ervaring heeft opgedaan met het behandelen van specialistische mondzorg waaronder, oncologische patiënten ( volwassenen en kinderen)  en in die tijd  HIV en Aids patiënten.

Ervaring in het organiseren van congressen, cursussen en symposia .les gegeven aan collegae mondhygiënisten ( samen met Prof.dr. I van der Waal van de VU, hoofd afdeling mondziekten en kaakchirurgie ) op het gebied van slijmvliesafwijkingen in de mond.(Orale-Pathologie).

De laatste 7 jaar gewerkt als freelance mondhygiënist in een kleine tandartsenpraktijk op de Weteringschans.

Vanaf juli 2014 is zij voor haar zelf begonnen en haar deuren geopend van Oral-Vision, kliniek voor mondhygiëne, gehuisvest binnen Medico-Vision  waar meerdere disciplines zoals fysiotherapie voedingsdeskundigen, schoonheidsspecialiste en kapper onder een dak gehuisvest zijn. De unieke locatie van het Olympisch Stadion maakt het plaatje compleet.

Jolanda houdt van uitdagingen en avontuur. Reizen is al 30 jaar haar passie .De laatste  6 jaar heeft zij zich jaarlijks ingezet voor de Dutch Dental Care Foundation. Deze stichting levert tandheelkundige hulp binnen Kenia.( voor meer informatie zie filmpje onder het kopje ontwikkelingswerk).


Om kwaliteit te leveren is Jolanda altijd in beweging  Zij volgt regelmatig cursussen en congressen in binnen en buitenland.


Zij is geregistreerd in het KRM ( kwaliteiten register voor mondhygiënisten) lid van de  NVM ( beroepsvereniging voor mondhygiënisten) en de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie(NVvP)

Daarbij staat Jolanda geregistreerd in het diploma register van de NVM .Oral-Vision staat ingeschreven in het Kamer van Koophandel handelsregister onder het nummer:  30262623

Oral-Vision is aangesloten bij:  

         

een gezonde mond in een gezond lichaam
amsterdam