Behandeling

Behandelingen:

Eerste consult
Bij uw eerste bezoek bespreken we uw klachten en wensen. Er worden een aantal vragen over uw gezondheid gesteld en de eventuele invloed daarvan op de behandeling. Daarna volgt een uitgebreid gebit en tandvlees onderzoek. Hierna bespreken we de bevindingen en eventuele behandelopties. In de meeste gevallen kan er gelijk gestart worden met de behandeling Soms komt het voor meerdere behandelingen nodig te hebben om tot een gewenst resultaat te komen. Voorafgaande aan de behandeling worden de kosten met u besproken en indien u dit wenst een begroting/factuur meegegeven. Als u een aanvullende tandartsen verzekering heeft wordt de behandeling gewoon vergoed door uw verzekering.

Advies
Om uw gebit preventief in een goede conditie te houden en altijd een fris, schoon en wit gebit te behouden adviseren wij om twee keer per jaar naar de mondhygiënist te gaan voor een reguliere gebitsreiniging. Sommige mensen hebben problemen met hun tandvlees ( bacterie of genetisch) en voor deze curatieve behandeling adviseren wij om vaker te komen.

De Mondhygiënist
De mondhygiënist is de specialist in het voorkomen van tandvlees en tand problemen. Samen met u zorgt zij ervoor dat uw gebit en tandvlees in goede conditie blijven. Bij een ernstige vorm van tandvlees ontsteking ( gingivitis en parodontitis) zal zij na een uitgebreide screening van het tandvlees (pocketstatus) uw gebit reinigen en advies geven hoe u uw mond schoon en gezond kunt houden. Heeft u last van regelmatig bloedend tandvlees, gevoelige tanden en een vieze smaak , slechte adem of regelmatig gaatjes in uw gebit? Maak een afspraak bij de mondhygiënist om te kijken wat er aan gedaan kan worden.

Samenwerking
Oral-Vision kent een aantal tandartsen waarmee zij samenwerkt.
Wij adviseren om 1-2 keer per jaar naar de tandarts te gaan voor een check-up van het gebit

Maak direct een afspraak (geen verwijzing van tandarts nodig).

Olympisch Stadion 23
1076DE Amsterdam
info@oral-vision.nl
06 28 53 6391