Behandelingen

Olympisch Brons:

Airflow en Polijsten ( via deze behandeling worden uw tanden gezandstraald met een zout poeder, waardoor uw aanslag en micro-organismen weggespoten worden en uw tanden schoner. witter en frisser aanvoelen.
Deze behandeling noemt men GBT ( Guided Biofilm Therapy ) en neemt 20-25 minuten in beslag en kost 59,95 euro.

Olympisch Zilver:

Bleken van tanden, ook wel een” touch up” behandeling genoemd.
Deze behandeling is geschikt voor mensen die hun tanden even een opfris beurt willen geven. Voorafgaande aan de behandeling wordt uw gebit eerst gereinigd doormiddel van de Guided Biofilm Therapy (GTB). U krijgt voor een “touch up” behandeling een bleekbitje mee naar huis die u 1,5 uur moet dragen. Hierna mag u die dag geen kleurstoffen tot u nemen zoals koffie/thee/rode wijn/roken. Ook krijgt u voor na deze behandeling een fluoride mondspoeling mee ( 80 ml) om uw tand glazuur extra te beschermen. De behandeling neemt 30- 35 minuten in beslag en kost 79,95 euro

Olympisch Goud:
Bleken van tanden, ook wel “een Premium behandeling” genoemd.
Deze behandeling is geschikt voor mensen met een gele gloed op hun tanden. Voorafgaande aan de behandeling wordt u gebit eerst gereinigd doormiddel van de Guided Biofilm Therapy (GBT) . U krijgt voor de bleeksessies een “goody bag” van Oral-Vision met daarin bleeklepels voor 3 sessies om thuis te bleken. Ook zit er een fluoride mondspoeling (80 ml ) in om uw glazuur na de bleek-sessie te beschermen. Deze Premium behandeling neemt 30-35 minuten in beslag en de kosten zijn 99,95 euro.

NB: U bent zelf verantwoordelijk voor eigen handelen. Oral-Vision raad bleken van tanden af als u erg gevoelige tanden/kiezen hebt, glazuur problemen en of dit op frequente basis uitvoert. Bleken van tanden is niet zonder risico. Vullingen in uw mond kleuren niet mee. Vraag uw mondhygiënist om verdere informatie/uitleg hierover.

Olympisch Stadion 23
1076DE Amsterdam
info@oral-vision.nl
06 28 53 6391