OVER Jolanda

Jolanda Gortzak

Ben  in 1988 als mondhygiëniste afgestudeerd aan het Academisch Medisch Centrum Tandheelkunde(ACTA) aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.
Hierna werkzaam geweest in verschillende tandheelkundige klinieken.
Ook meer dan 10 jaar werkzaam geweest in het AMC op de afdeling Mondziekten en Kaakchirurgie en de afdeling Ziekenhuis tandheelkunde, waar ik veel ervaring heb opgedaan met het behandelen van specialistische mondzorg waaronder, oncologische patiënten, cardiologische en HIV en Aids patiënten.
Is gespecialiseerd op het gebied van slijmvliesafwijkingen in de mond en heeft dan ook samen met Prof. I. van der Waal, voormalig hoofd afdeling Mondziekten en Kaakchirurgie VU, regelmatig cursus /symposia gegeven aan mondhygiënisten/ verpleegkundigen en artsen in opleiding.

Ook jaren gewerkt als freelance mondhygiënist in een kleine tandartsenpraktijk op de Weteringschans.

Vanaf juli 2014 is Oral-Vision, kliniek voor mondhygiëne en dental wellness opgericht. De kliniek is gehuisvest binnen Medico-Vision  ( sportschool Amsterdam zuid)
De unieke locatie van het Olympisch Stadion maakt het plaatje compleet.

Uitdaging & Avontuur is op mij van toepassing. Reizen is al meer dan 30 jaar mijn passie. De laatste jaren heb ik mij regelmatig ingezet voor de Dutch Dental Care Foundation. Deze stichting levert tandheelkundige hulp binnen Kenia (voor meer informatie zie filmpje onder het kopje ontwikkelingswerk).

Door regelmatig cursussen en congressen te volgen in binnen en buitenland zorg ik ervoor dat ik met de laatste technieken en wetenschap op de hoogte ben.

Ben geregistreerd in het KRM ( kwaliteiten register voor mondhygiënisten), lid van de  NVM ( beroepsvereniging voor mondhygiënisten) en de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie(NVvP)
U kunt mij terug vinden in het diploma register van de NVM .
Oral-Vision staat ingeschreven in het Kamer van Koophandel handelsregister onder het nummer:  30262623

Oral-Vision is aangesloten bij:

   

Olympisch Stadion 23
1076DE Amsterdam
info@oral-vision.nl
06 28 53 6391